Hos Design Center Roskilde finder du et stort udvalg af Vipp

Vipp pedalspand

Hos Design Center Roskilde finder du mange lækre produkter fra Vipp, der i mange år har været synonym med lækkert og veldesignet boligtilbehør. Se aktuelle priser og tilbud i online shoppen.

Vipp er især kendt for deres Vipp pedalspand / skraldespand / toiletspand, som efterhånden er gået hen og blevet en designklassiker, og som i 2009 blev optaget i arkitektur- og designkollektionen på MoMA i New York.

Bagmanden bag Vipp pedalspand, Holger Nielsen plejede at sige: ”Godt design går aldrig af mode” og den klassiske Vipp pedalspand er da også kun blevet forbedret ganske lidt, siden den så dagens lys i 1939. I dag er Vipp et familiedrevet firma i tredje generation og omfatter en lang række produkter, der alle har det eksklusive design til fælles.

Hos os finder du et stort udvalg af Vipp produkter - herunder Vipp pedalspand. Klik forbi vores webshop og se det store udvalg.

Design Center Roskilde garanterer høj kvalitet

Design Center Roskilde lægger vægt på personlig service og har mange års erfaring. Hos Design Center Roskilde finder du et stort udvalg af designmøbler og lækkert boligtilbehør. Vi har mange års erfaring med designmøbler og kan derfor bistå med råd og vejledning, når du er på jagt efter nye møbler.

Kom ind i butikken for at se det store udvalg og oplev den personlige service, eller tag et kig i webshoppen, hvor du finder toiletbørster, pedalspande, bordskånersæt, sæbedispensere, hylder, badarmaturer, bruseskraber, vasketøjskurv og diverse køkkenservice og håndklæder.

Gå til online shop

Kontakt

Har du en forespørgsel på vores produkter, så kontakt os endelig

Beskeden er sendt

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev

Beskeden er sendt

DESIGN CENTER ROSKILDE

RINGSTEDGADE 7-9
4000 ROSKILDE

46357460

ÅBNINGSTIDER

MAN.–TORS.: 9.30–17.30
FRE.: 9.30–18.00
LØR.: 9.30–14.00
ELLER EFTER AFTALE

ALTID ÅBENT I WEBSHOPPEN
FRI FRAGT

Læs mere

Design Center Roskilde - kvalitetsmøbler siden 1904

Beliggende i Roskilde Centrum har Design Center Roskilde et stort udvalg af møbler i vores shop. Du kan besøge os i vores 1000 m2 store forretning, eller gå op opdagelse i vores online webshop. Der vil med garanti være noget til netop din bolig.

Vipp pedalspand | Georg Jensen lysestager | Kay Bojesen Abe | Træfugle | PH Bordlampe | Arne Jacobsen ure | Hans Bølling and | Bobles elefant | Bestlite | Montana reol |

Find os på Google+
Website by Flex Media

Hos Design Center Roskilde finder du kvalitetsprodukter fra Vipp. Vi har blandt andet Vipp pedalspand.